Ağaç bedellerini e-mailinize gönderdim. Bodur ceviz diye bir ağaç duymadım. Ancak yapılan budamalar ile ağacın büyümesi kontrol edile bilinir. Bun un da bedeli net gelirine göre yapılır. Selamalar.
Hocam güncel ağaç bedellerini banada gönderebilirmisiniz? Birde bodur ceviz ağaçlarında yaş nasıl belirlenir ve değer tespitinde nelere dikkat etmek gerekir? Şimdiden teşekkür ederim.
Ağaç bedellerini e-mailinize gönderdim. Bodur ceviz diye bir ağaç duymadım. Ancak yapılan budamalar ile ağacın büyümesi kontrol edile bilinir. Bun un da bedeli net gelirine göre yapılır. Selamalar.
Hocam 2017meyeli ve meyvesiz ağaç bedellerini banada gönderebilirmisiniz?E Mailim trnmst27@gmail.com emeğiniz için teşekkür ederim
hocam iyi çalışmalar bizim bağa (çekirdeksiz sultaniye) karayollarından sonra botaş da göz dikti doğalgaz boru hattı geçiriyor, acele kamulaştırma yapılmış 1350 metrekare daimi irtfak , 533 metrekare geçici irtifak belirlenmiş. Aynı yerde karayolları bilirkişinin belirlediği miktar (1 dekar=20000 tl) iken botaş ise toplamına (1850m2) 13500tl belirlemiş bunun içinde bağ söküm nakliye işçilik dahil. Anladığım kadarıyla daimi irtifak hakkı ile diğer kamulaştırma hesapları farklı yapılıyor , bunun belli bir oranı var mıdır? yoksa farklı bir yöntem mi uygulanıyor?